Båtturen med D/S Børøysund lørdag 26. august 2023

 Etter en del påminnelser på Facebook, klubbens nettsider og direkte epost fikk vi 39 påmeldinger til turen. Mange av oss sjekket YR-appen de siste dagene, og kunne registrere at et regnvær var på vei og ville treffe Oslo på denne lørdagen.

Like før reisedagen fikk vi noen avmeldinger. I tillegg var det noen som ikke møtte opp. Dermed gikk Børøysund fra kai med bare 28 passasjerer.

Vår egen bar ble åpnet så snart vi forlot kaia. En fra mannskapet leste sikkerhetsforskriftene og han og styreleder Odd Henning ønsket medlemmer og venner velkommen om bord. Rekene og tilbehøret ble satt fram under tak på mellomdekket. Folk forsynte seg og forsvant inn i skipets tre salonger. Reker ble avskallet og lagt på skiva, majones ble klemt på og stemningen steg.

Praten og mimringen gikk friskt i alle salongene. Vi hørte også noen vitser, som jo hører med i godt lag.

Det begynte å småregne like før start og det fortsatte av og på underveis. Det store styrtregnet så vi heldigvis ikke mens vi var på fjorden. Turen gikk sin vante gang, mellom øyene på den ene siden av fjorden og tilbake på den andre siden. Ved at vi stort sett satt i salongene ble nok det lite sightseeing, men vi fikk høre at passasjerene var fornøyde med turen.

Bilder I

Bilder II

Bilder III