Båtturen med D/S Børøysund 11.06.2022

Påmeldingen til årets tur gikk først tregt, men etter noen oppfordringer ble det 46 påmeldte.

Vi fulgte spent med på Yr fordi det var spådd regn og sterke vindkast på fjorden. Likevel møtte 41 deltakere opp på Rådhuskaia. Mannskapet fortalte at turen dagen før hadde vært ruskete. Dermed måtte båten ligge ved kaia denne dagen. Det skulle likevel bli rekefest om bord. Noe av bespisningen foregikk ute på dekk, men da regnet kom trakk deltakeren inn i salongene. Dette ble en tett, hyggelig og spesiell rekefest, ifølge de tilbakemeldingene vi fikk.

Vår kontaktperson Rolf Nordby på D/S Børøysund er en raus og hyggelig kar, han tilbød deltakerne gratis tur på Oslofjorden senere i sommer. Han delte ut billetter til deltakerne for en slik tur. Han tipset samtidig om at harstadkunstneren (egentlig kvæfjæringen) Karl Erik Harr og kona Aud Nyegaard skal underholde med viser og dikt på Børøysunds tur 18. august. Temaet deres er «Med Børøysund i nordnorske farvann».

Erstatningsturen 18. august 2022 (19.08.2022)

Kapteinen på D/S Børøysund ga gratisbilletter til en erstatningstur til de som ikke kom seg med på turen 11. juni da båten måtte ligge til kai pga. været.
Klubben stilte nå med 10 deltakere som hadde en fin tur, der hovedattraksjonen var Karl Erik Harr og Aud Nygaard som underholdt med opplesning og sang.